BIZIT 2022

Pametni sat umesto voki-tokija

Iako su nastali kao nešto sporedno, sa lošom baterijom, nepreglednim interfejsom i nekolicinom upečatljivih funkcija koje bi vas primorale da zgrabite još jednu stvar koja mora da se puni preko noći, pametni satovi postaju sveobuhvatniji iz dana u dan, a prodaja Apple Watch-a ili Samsung Gear S3 je pravi primer. Sada, Gear S3 ima potpuno novu primenu u radnom okruženju, preciznije u hotelskim lancima. U partnerstvu sa platformom za upravljanje hotelima ALICE, Samsung će isporučiti svoj pametni sat Gear S3 radnicima luksuznog hotelskog lanca Viceroy.

PCPress.rs Image

Cilj je unaprediti komunikaciju između radnika, brzinu reagovanja na zahteve gostiju i uopšteno čitavu korisničku podršku u hotelima ovog lanca koji se dosad služio voki-toki uređajima. Samsung-ova tehnologija pomoći će u ključnim poslovima koji se odvijaju u Viceroy hotelima kao što je održavanje i hotelsko domaćinstvo. Zaposleni će putem sata dobijati vibrirajuće notifikacije za različite zadatke koje je potrebno odraditi u hotelu (kao što je na primer prenos prtljaga, zahtev gosta za novim peškirima i drugo), a menadžment hotela će moći da prati koji su zadaci odrađeni.

Pročitajte i:  Treba vam pomoć pri pranju veša? QuickDrive tehnologija skraćuje vreme pranja za 50%

Dakle, omogućeno je praćenje celog procesa upravljanja hotelom u realnom vremenu. Implementacija celog projekta trebalo bi da se dogodi tokom ovog leta.

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , ,