Pametno kuvanje uz nove Samsung kućne aparate

Kompanija Samsung razvija tehnologiju koja menja način na koji posmatramo i koristimo kućne aparate. Između ostalog, njihovi proizvodi nude niz pametnih karakteristika za ekonomično i pametno kuvanje. Zahvaljujući aplikaciji SmartThings, korisnicima Samsung proizvoda omogućeno je daljinsko nadgledanje i kontrolisanje uslova kuvanja, bez potrebe za višesatnim boravkom u kuhinji. Sa aplikacijom SmartThings integrisan je Family Hub, koji korisnicima omogućava praktično iskustvo za povezivanje svih pametnih uređaja u kući, sa karakteristikama kao što su Bixby, Planer za obroke, Lista za kupovinu i Recepti koji pružaju pametna iskustva u kuhinji.

PCPress.rs Image

Jedan od Samsungovih kućnih proizvoda sa IoT rešenjima je i Dual Cook Flex rerna, koja olakšava pripremu više jela uz pomoć Dual Cook sistema. Korisnicima je omogućen nezavisan pristup gornjem delu rerne, bez gubljenja topline i ugrožavanja performansi kuvanja u donjem delu. Korisnici mogu postaviti dve različite temperature i vreme neophodno za kuvanje za svaki deo kako bi se postigao najbolji mogući ukus hrane tokom istovremenog kuvanja, a sve to je moguće nadgledati i kontrolisati na daljinu. 

Pročitajte i:  Šta još znamo o Samsung Galaxy S22?

PCPress.rs Image

Samsung će svoje pametne kućne proizvode predstaviti na na sajmu koji se održava svake dve godine u Milanu – EuroCucina 2018. Pored spomenutih uređaja, posetiocima sajma biće predstavljena i WaterWall mašina za sudove i Virtual Flame, ploča za kuvanje koja pruža intuitivnu vizuelnu kontrolu plamena. Samsungova tehnologija Twin Cooling Plus će biti predstavljena na transparentnom ekranu koji pokazuje kako sistem nezavisno kontroliše frižider i zamrzivač.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , ,