BIZIT 2022

Panasonic predstavio nove proizvode na srpskom tržištu

IMG_3912Kompanija Panasonic predstavila je svoje najnovije proizvode na seminaru održanom u prostorijama hotela Zira. Gosti seminara su bili u prilici da saznaju više o novim modelima digitalnih kamkordera, fotoaparata, audio uređaja, televizora i kućnih aparata kompanije Panasonic, koji se već mogu naći u prodavnicama širom Srbije.
Panasonic je predstavio nove modele televizora serije Viera, uključujući , TX-P50V10E i TX-P46G15E koji koriste novu tehnologiju NeoPDP u ekranima sa plazmom. Ova serija odlikuje se mnogobrojnim savremenim tehnologijama za unapređenje slike, uključujući osvežavanje na 600 Hz, kao i povećan osvetljaj slike uz potrošnju energije smanjenu za 50%, bez negativnog uticaja na kvalitet.
Osim toga, televizori serije Viera mogu da se umreže sa mnogim drugim uređajima preko opcija Viera Link, Viera Image Viewer, DLNA i Viera Cast.
IMG_3908Panasonic je takođe predstavio nove modele fotoaparata serije Lumix – DMC-GH1 donosi performanse i karakteristike namenjene profesionalcima u kompaktnom i jednostavnom kućištu. Ovaj model je dobitnik nagrade European Multimedia Camera 2009-2010, koju je u avgustu dodelila evropska asocijacija za sliku i zvuk EISA. Model DMC-GF1, pripadnik serije Lumix G Micro System, najmanji je i najlakši aparat na svetu sa ugrađenim blicem, a DMC-ZX1 je vrlo tanak i odlikuje se moćnim zumom i elegantnim dizajnom.
Gosti seminara su bili u prilici da vide SC-HC4EP-S, mikro-hifi sistem nove generacije, sa docking bazom za iPod i USB priključkom (za fleš disk), kao i super tanki sistem zvučnika SC-ZT1E-S sa bežičnim prenosom zvuka.
Jagoš Medenica, direktor Panasonic-ovog predstavništva u Srbiji, izjavio je: “Veliko mi je zadovoljstvo što sam u prilici da, samo meseca dana nakon što su proizvodi poput Lumix aparata i novih modela televizora predstavljeni na sajmu IFA, najavim njihovo pojavljivanje u prodavnicama širom Srbije. Novi modeli su nastavak serije inovativnoh proizvoda koje je Panasonic godinama plasirao na tržištu Srbije”.

Izvor: Panasonic

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,