PandoPad je vest u gradu

O pametnim ekranima smo više puta pisali. Stručan naziv za ovu vrstu proizvoda je Digital Signage – a u današnje vreme se radi o touch screen ekranima koji pozivaju na interakciju. Ovoga puta susreli smo se sa proizvodima brenda PandoPad®.

PandoPad

 

PandoPad® je Digital Signage stvoren za javne prostore i omogućava oglašivačima da prenesu svoje poruke u najrazličitijim formatima, ljudima da se informišu, međusobno komuniciraju i da se dobro zabave.

Uređaji ovog tipa nalaze se u tržnim i poslovnim centrima, sajmovima, lancima maloprodaje, čekaonicama, bolnicama, muzejima, na aerodromima, info‑pultovimaa. Ideja je da emituju različite vrste poruka u zavisnosti od potrebe prostora. U čekaonicama mogu ispisivati informacije o redosledu klijenata, na aerodromima služe da prikažu red vožnje aviona, dok se u tržnim centrima na njima uglavnom prikazuje promotivni sadržaj, sniženja, akcije i sl. Pametni ekrani mogu biti i interaktivni, što znači da korisnici u njih mogu unositi određene podatke, i takvi se najčešće koriste u obrazovnim institucijama.

pandopadkids
PandoPad u tržnim centrima

Ono što kompaniju PandoPad® izdvaja od konkurencije jesu već postojeće softverske aplikacije. Takođe, za specifične zahteve, softver se posebno kreira za klijenta. Najznačajnija aplikacija je, PandoPad Manager® (Sistem za upravljanje sadržajem) pomoću koga se izuzetno lako upravlja sadržajem na ekranima.

Pročitajte i:  LG predstavlja novi 3D sadržaj na Times Square-u

Celu listu aplikacija pogledajte na  ovde

PandoPad® – best interactive digital signage
PandoPad u školama

 

Za tržne centre, posebno je interesantan interaktivni PandoPad za decu sa nekoliko igrica koje su zanimljive i odraslima.

PandoPad_KIDSPandoPad za decu

 

 

Uređaj je potpuno prilagođen deci, a više detalja o njemu pogledajte na sledećem linku

55inch-unutra_17733
PandoPad Totem

Kada već pominjemo tržne centre, ne možemo a da se ne osvrnemo na PandoPad Totem – u pitanju je veliki interaktivni ekran, sa moćnim softverom, koji može prikazati i najzahtevnija marketinška rešenja.

Ukoliko i vi želite da iznajmite, kupite, ili se reklamirate na pametnim ekranima, kontaktirajte kompaniju PandoPad putem sajta www.pandopad.com/rs .

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,