Partner BIZIT 2020 konferencije: Konvereks

Danas, više nego ikad, kompanije ulažu u softvere i IT tehnologiju kako bi omogućile svojim zaposlenima rad od kuće. Pored softvera, veoma je bitno da odlučite gde želite da čuvate svoje podatke. Ako ste se odlučili za Edge, a ne Cloud, da li ste razmišljali koliko je pouzdana infrastruktura Vaše server sale ili data centra? IT infrastruktura i data centri će biti jedna od tema ovogodišnje BIZIT konferencije čiji će partner i ove godine biti Konvereks.

PCPress.rs Image

Kompanija Konvereks d.o.o. se bavi projektovanjem i implementacijom rešenja za opremanje data centara, koja obuhvataju napajanje, rekove, protivpožarne sisteme, kao i sisteme za zaštitu (kontrola pristupa, alarmni sistem, senzori i kamere). Pružamo kompletnu uslugu po sistemu „ključ u ruke“. Usluge koje nudimo su:

  1. Projektovanje rešenja za napajanje objekata ili kompletnog data centra,
  2. Prerada prostorija za data centar (npr. postavljanje duplog poda, zida, vrata, krečenje,…),
  3. Izrada/ prerada elektro instalacija,
  4. Isporuka opreme, povezivanje na elektro instalaciju i puštanje u rad uređaja za besprekidno napajanje, opreme za nadzor, rek ormana, razvodnih ormana,…
  5. Održavanje opreme- redovni preventivni pregledi sa dostavljanjem izveštaja o stanju i predloga za servisiranje,
  6. Servisiranje- zamena rezervnih delova i baterija,
  7. Po isteku životnog veka, vršimo demontažu opreme i predaju na reciklažu prema Zakonu o upravljanju otpadom.
Pročitajte i:  Partner BIZIT 2021 konferencije: Konvereks

Partneri smo i ovlašćeni servisni centar vodećih svetskih firmi, kao što su APC by Schneider Electric, FIAMM, Eltek i CGM, tako da garantujemo najviši kvalitet proizvoda i usluga. Ukoliko želite pouzdanog i stručnog partnera, koji će umesto vas misliti i brinuti o vašoj opremi, Konvereks stoji na raspolaganju. Više o kompaniji možete videti na sajtu: www.konvereks.rs ili im pisati na: office@konvereks.rs.

PCPress.rs Image
Nataša Kovačević, zamenik direktora i marketing menadžer, Konvereks, će i ove godine biti jedan od predavača BIZIT 2020 konferencije

Ovogodišnja BIZIT 2020 manifestacija, najznačajniji IT biznis skup na ovim prostorima, 4. i 5. novembra će se po prvi put održavati u dva paralelna formata! Novina koju uvodimo ove godine zbog situacije izazvane pandemijom virusa SARS-Cov-2 jeste da će BIZIT biti održan uživo i onlajn. U Klubu poslanika će uživo prisustvovati onoliko publike koliko dozvole mere zdravstvene bezbednosti. Za onlajn praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video prenos u realnom vremenu.

Iako novembar ove godine izgleda daleko kao nikada pre, pravi je trenutak da već sada prijavite učešće na BIZIT-u i rezervišete svoje mesto, naročito za prisustvo uživo, budući da će broj učesnika za ovu opciju biti strogo limitiran.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,