VMware-vForum

PC #236 na digikiosku

Od svetski važnih tema, danas izdvajamo objavljivanje 236. broja magazina “PC” u digitalnoj čitaonici. Za one koji jedva čekaju Bizit 2016, tu je detaljna agenda. Kako to i dolikuje, jesen je doba kad u našem časopisu preovlađuju poslovne teme, ali mnoge druge novosti učinile su ovo izdanje veoma zanimljivim…

pc-236-cover1

Kad pomenusmo Bizit, samo vas prijava za konferenciju deli od povlastice da naša digitalna izdanja čitate godinu dana – do sledećeg Bizit-a.

Notornim igračima spremili smo detaljan pregled karakteristika VR kacige Oculus Rift u finalnom izdanju, raspoloživom za kupovinu. Ko čeka “sledeću veliku stvar”, preporučujemo samovozeće automobile koji samo što se nisu pojavili iza ćoška.

Pojavio se iPhone 7, pa je neizbežno našao mesto među našim prikazima, a zanimljivi su i prikazi Gigabyte i NEC računara novih, neobičnih ali korisnih formata. Tu je još jedan sjajan QNAP NAS, MyKi pametni sat namenjen najmlađima, a ako već nameravate da kupite Oculus Rift, vrlo je verovatno da ćete računar morati da hladite LC Power vodenim hlađenjem.

Pročitajte i:  Novi broj magazina PC #296 dostupan u digitalnoj čitaonici

Ne verujemo da postoji mnogo nezaposlenih IT stručnjaka, ali prelazak u kompanije kao što je Microsoft Development Center Serbia ili Prointer IT Solution & Services, može da znači veliki napredak u karijeri, pa pažljivo pročitajte ovomesečni IT Dating. Posla u IT-ju ima i kod onih za nijansu manjih, pa i sa dobrim sertifikatom možete značajno da poboljšate svoj standard.

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

http://apple.co/1Hg4Csr (iPad)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

2 thoughts on “PC #236 na digikiosku

 • 3. October 2016. at 16:55
  Permalink

  Kolega Basrak je za vikend postavio informacije na http://pc.pcpress.rs. Na žalost, ne može brže jer priprema digitalnog izdanja ima prednost. Dakle, najbolje je da preuzmete aplikaciju za čitanje, pretplatite se i kompletni tekstovi biće vam dostupni čim konačnu verziju časopisa pošaljemo u štampariju. Brže ne može… 🙂

 • 1. October 2016. at 08:59
  Permalink

  Mogli bi redovnije da obnavljate sadrzaj na http://pc.pcpress.rs/
  Drugi dan nakon ove vesti znamo samo par tema iz novog broja.

Comments are closed.