PC #275 dostupan u digitalnoj čitaonici

U našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, objavljeno je najnovije izdanje časopisa PC #275. U ovim teškim i specifičnim vremenima, uspešno smo realizovali novi broj i činimo sve da pomognemo savetima i konkretnim preporukama kako da prebrodite krizu. Da li ste spremni za novu eru koja će doći nakon ove krize? #OstaniKodKuće & #ČitajPC!

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • Rad od kuće: Oprema, iskustva, saveti…
  • Microsoft Teams: Firma u cloud-u
  • COVID19 u digitalizovanom svetu
  • Samsung Galaxy S20: Tako blizu savršenstvu
  • P40 Lite: Huawei bez Google-a
  • Windows 20H1 dolazi… i nije opasan
  • HR: Briga o najdragocenijem resursu
  • eLearning osvaja svet

COVID19 je preokupacija svih nas i nema ljudske delatnosti na koju nije ostavila manje ili veće posledice. Jedna od njih jeste kako sprovesti i organizovati rad od kuće, a idealna alatka za to je Microsoft Teams, koji omogućava da postavite i vodite firmu u cloud-u. Tu je i više komentara kako virus utiče na digitalni svet, odnosno na IC&T kompanije u domaćoj sferi i u okruženju, ali i u celom svetu. Za PC o tome pišu Dejan Šoškić, profesor Ekonomskog fakulteta, Miroslav Varga, Google guru, Žarko Kecić iz RNIDS-a i mnogi drugi.

Pročitajte i:  Novi 304. broj magazina PC Press na kioscima i u digitalnoj čitaonici!

PCPress.rs Image

Naravno, ne možemo i ne smemo dozvoliti da nas virus u potpunosti preokupira. Sprema se novo veliko izdanje Windows 10 operativnog sistema, pa donosimo pregled Windows 20H1 mogućnosti. Dva velika aduta vodećih proizvođača mobilnih telefona smo takođe “propustili kroz šake”. Kompletna Samsung S20 serija, uključujući i model S20 Ultra s kamerom od 108 MP, a Huawei P40 Lite stiže u klasu pristupačnih telefona. To nam je omogućilo da isprobamo i kako izgleda život bez Google-a, budući da nova generacija Huawei telefona stiže sa HMS-om, bez podrške za Google aplikacije.

Pored toga, u ovim vremenima su ljudski resursi dragoceni resurs koji po svaku cenu kompanije moraju očuvati, pa smo govorili i o tome. Novo vreme i teškoće nameću i potrebu za novim sistemima rada na daljinu, ali i učenja na daljinu, pa smo i tome posvetili dužnu pažnju.

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno, te stoga budite uz PC Press u narednim danima kada ćemo vas obavestiti o izlasku specijala!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,