PC Press #200 u prodaji

Stigli smo do broja 200, ali nema zaustavljanja – tehnologija ide napred, jer svetu su i dalje potrebni roboti, leteći automobili, Mr. Fusion, veza mozga i računara, teleport, svemirski letovi i mnoge druge stvari koji je SF zamislio ili nije zamislio…

PCPress-200-cover

Vremeplov: Naših 200 brojeva

PCPress_vremeplovStremeći u budućnost, ponekad treba zastati i osvrnuti se na put koji smo prešli. 200 brojeva i 18 godina časopisa "PC" obeležilo je turbulentnu epohu računarske industrije, koja je u pravom smislu te reči promenila svet. Podesili smo vremeplov na jednogodišnje skokove i krenuli unazad…

PCPress_Samsung_UE55F8000_testSamsung serija 8: TV centrala

Nije vam potreban ni prvi pogled. Dovoljno je da ga spazite krajičkom oka, pa da takav televizor poželite u svojoj kući. I dok polako otkrivate pametne osobine modela Samsung UE55F8000ST, sve vreme će vam pažnju privlačiti odlična slika.

PCPress_Adobe_Creative_CloudAdobe CC: Sav softver samo na rate

Promovisanjem nove linije Creative Cloud programa, Adobe uvodi pretplatu na korišćenje softvera kao jedini način licenciranja. Iako očekivan, taj korak je doneo i brojne dileme u vezi sa kupovinom i upotrebom Adobe programa. U susret novoj CC generaciji, pokušaćemo da odgovorimo na najvažnija pitanja.

Pročitajte i:  Novi broj magazina PC #290 u digitalnoj čitaonici

PCPress_Stefan_Lazarevic_intervjuSrbija na ICT mapi sveta

Delegacija Vlade Srbije posetila je SAD i razgovarala sa vodećim kompanijama iz informatičkog sektora. O toku i rezultatime te posete razgovarali smo sa Stefanom Lazarevićem, državnim sekretarom za telekomunikacije, informaciono društvo i poštanski saobraćaj.

PCPress_Apple_i_SrbijaApple… i… Srbija

Od prvog stranog partnera kompanije Apple do jedine evropske države koja nema ni iTunes, ni AppStore, ni iPhone. Put je bio dug a za njegov uspešniji nastavak svi treba da se potrudimo.

PCPress_PC-BizBurne godine PC biznisa

Zajedno sa časopisom "PC" raste i čitavo domaće informatičko tržište. Bezmalo dve decenije obeležili su brojni usponi i padovi, a uzbuđenja nikada nije nedostajalo. Listajući prvi broj "PC"-ja setili smo se nekih domaćih kompanija koje su obeležile IT epohu, a i danas su sa nama… kao i onih koje više nisu tu.

PCPress_IT-AcademyNaučite Android programiranje

Uz pravu poplavu smartfona i tableta koji rade pod Android operativnim sistemom, razvoj aplikacija za ovu platformu postaje sve unosniji posao. Andorid programiranjem najlakše je ovladati kroz odgovarajući kurs…

Pročitajte i:  Novi broj magazina PC #291 dostupan u digitalnoj čitaonici

PCPress_FireGL_test3D kartice za profesionalce

Grafičke kartice namenjene 3D profesionalcima nisu nova ideja – prisutne su na tržištu više od deset godina, ali do nas retko dolaze. AMD FireGL Pro V7800 će nam pomoći da sagledamo realne prednosti i ograničenja tehnologije.

PCPress-200-content

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , , , ,

3 thoughts on “PC Press #200 u prodaji

Comments are closed.