BIZIT 2022

PC Press Deda Mraz stiže do svakog čitaoca

Kako bolje započeti novu godine od poklona kojem se niste nadali? Redakcija PC Press magazina je rešila da iznenadi sve svoje čitaoce najpre korisnim poklonom. Kako sve više i više vremena provodimo uz pametne telefone, veće su i šanse da isti ispustimo, sednemo na njega ili ga slučajno ogrebemo. Mi smo rešili da vam pomognemo tako što vam uz svaki primerak časopisa poklanjamo zaštitnu futrolu za pametni telefon.

PCPress.rs Image

Uz januarski broj PC Press magazina smo spakovali futrole za preko 50 različitih modela pametnih telefona, ali kako nismo sigurni da smo pogodili baš onaj koji imate vi ili vaši ukućani, omogućili smo vam da taj koji ste dobili zamenite za onaj koji vama treba.

Sve što treba da uradite je da odete na sajt www.n-lap.rs, odaberete futrolu za svoj telefon, prilikom plaćanja unesete vaučer: N-LAP 50, i prilikom unosa podataka u polje napomena naglasite da ste uz PC Press dobili futrolu koju biste da zamenite. Kompanija N-Lap će vam poslati novu futrolu, a vi ćete im prilikom preuzimanja vratiti onu koju ste dobili. Takođe, ukoliko ne želite da čekate isporuku i pride malo uštedite, možete kontaktirati kompaniju N-Lap i lično zameniti futrolu za onu koja vama odgovara.

Pročitajte i:  Savršeni Huawei pokloni za nove početke

PCPress.rs ImagePored futrole koju vam poklanjamo, u saradnji sa kompanijom N-Lap do kraja januara 2017. možete ostvariti 50% popusta na prvu kupovinu na sve proizvode. Potrebno je samo da se registrujete na N-Lap sajtu, odaberete proizvode koje želite da kupite i prilikom zaključivanja kupovine u polje vaučer upišete pomenuti kod: N-LAP 50. Na taj način će vam iznos celokupne prve kupovine biti umanjen za 50%, bez obzira na količinu proizvoda koje ste poručili.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , ,