PC Press – Interaktivno oglašavanje (Layar)

Kao najuticajniji tehnološki časopis poznat po tome da inovativna rešenja primenjuje među prvima, PC Press je u oktobru 2013. lansirao prvu interaktivnu naslovnu stranu u Srbiji, napravivši time veoma važan korak za štampane medije u Srbiji.

[FMP width=”640″ controlbar=”floating” autoplay=”false” poster=”http://pcpress.rs/video/PCPress-AR.jpg”]http://pcpress.rs/video/PCPress-AR.mp4[/FMP]

Šta je interaktivna štampa?

To je poseban koncept štampe koji uključuje primenu tehnologija tzv. proširene stvarnosti i omogućava štampanom sadržaju da oživi i postane multimedijalan.

Kako se „čita“ interaktivna štampa?

Sasvim jednostavno. Svaka interaktivna strana u PC Press-ovim izdanjima je jasno označena. Da bi se „čitala“ potrebno je sa Google Play-a ili AppStore-a preuzeti aplikaciju Layar, a onda celu stranu skenirati pomoću aplikacije. I strana će oživeti.

Oživite ovu naslovnu stranu:

hp-ar-naslovna

Koje su prednosti interaktivne štampe?

Kao potpuno novi koncept promocije i komunikacije sa čitaocima, interaktivna štampa proširenu realnost čini dostupnom svakom korisniku tableta ili smartfona. Zbog svoje inovativnosti ovaj oblik promocije privlači i zadržava posebnu pažnju čitalaca, naročito u početnom periodu korišćenja. Vrednost promocije putem interaktivne štampe prepoznale su neke od najvećih kompanija u Srbiji.

Cenovnik interaktivne promocije u PC Press-u i connect-u

Interaktivni oglas na 1/1: 1.000€
Interaktivni oglas na K2 ili K3: 1.450€
Interaktivni oglas na K4: 1.900€
Interaktivni prikazi uređaja ili interaktivni intervju (1/1 strana): 1.100€
Interaktivna naslovna strana i ineraktivni intervju: 2.500€

* Odobravamo agencijsku proviziju ili popuste po godišnjem ugovoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.