PC Press na IFA 2018 sajmu u Berlinu

Već smo vas navikli da pravovremeno pokrivamo najvažnija svetska dešavanja iz IT&C sveta, a sada smo u prilici da to učinimo na još bolji način. Nalazimo se u Berlinu, koji će u narednih nekoliko dana biti de facto svetska prestonica kada je reč o svetu potrošačke elektronike! Razlog za to je veoma jednostavan.

PCPress.rs Image

Naime, upravo u Berlinu se, tradicionalno, u poslednjim danima avgusta i prvim danima septembra održava tradicionalna manifestacija IFA, koja predstavlja najveći evropski (i jedan od najvećih na svetu) sajam potrošačke elektronike. Izlaže svako ko nešto znači u ovom svetu, a mi ćemo se potruditi da vas što bolje i adekvatnije izvestimo sa lica mesta.

PCPress.rs Image

Očekujte i ponešto egzotike, ali ćemo se prevashodno truditi da pokrijemo ona imena i brendove koji posluju u našoj zemlji, kako bismo svojim čitaocima ponudili relevantne informacije. To ne znači da ćemo zapostaviti brojne zanimljivosti na svim stranama, ali svakako nam je želja da vas pored najznačajnijih globalnih noviteta informišemo i o onome što će biti relevantno u našoj zemlji.

PCPress.rs Image

Stoga, budite uz nas i očekujte nove informacije i izveštaje. Izlagača je nestvarno mnogo, i među njima su Samsung, Lenovo, LG, Philips, Motorola, Wiko, Sony, Panasonic, Bang & Olufsen, Acer…IFA je sajam posvećen ne samo klasičnim uređajima potrošačke elektronike, već svim pametnim uređajima u domaćinstvu. Stoga ogroman deo sajma čine Beko, Miele, De’Longhi i drugi brendovi koje asociramo sa domaćinstvom i kućnim uređajima. Ništa čudno, jer se sve odvija pod geslom “pametnog doma”.

Toliko za sada, budite uz nas na www.pcpress.rs sajtu danas, kada se IFA 2018 otvara, kao i u narednim danima kada ćemo prisustvovati najzanimljivijim dešavanjima!

Facebook komentari: