PC Press na IFA 2018: U znaku Moto Z3 Play smartfona

Motorola se ove godine opredelila za nešto drugačiju strategiju na IFA sajmu u Berlinu. Umesto da se takmiči sa top modelima ljutih konkurenata, Motorola je pametno probrala ono što ima i pronašla odgovarajuće niše u kojima je uspela da se nametne. To su još tokom leta uradili modeli iz G6 serije – G6 Plus, G6 i G6 Play. Oni se mogu naći i u Berlinu na IFA sajmu, ali ipak sajamski nastup protiče u znaku svežeg novajlije.

PCPress.rs Image

Naime, Motorola je nedavno predstavila Moto Z3 Play pametni telefon, koji će u ovoj generaciji istovremeno biti i najsnažniji telefon u njenoj ponudi kada je evropski kontinent u pitanju. Motorola je veoma pametno pozicionirala ovaj uređaj, koji donosi puno po prilično pristojnoj ceni. Korisnici mogu da računaju na Snapdragon 636 čipset sa 4 GB RAMa i 64 GB skladištem, dve zadnje kamere u 12 MP + 5 MP kombinaciji, odličnu izradu, kao i izvorni Android.

PCPress.rs Image

Napominjemo da prepoznatljiv Motorola dizajn omogućava korišćenje modova, koji su brojni i koji su izloženi u Berlinu. Pomoću njih je moguće proširiti funkcionalnosti telefona, dobiti nove uređaje poput projektora, staviti veću bateriju ili upotrebiti eksterni zvučnik za dobru zabavu.

Pročitajte i:  Google-ovo upozorenje o zloupotrebi cloud-a za rudarenje

PCPress.rs Image

U Srbiji će se Moto Z3 Play isporučivati upravo u paketu sa dodatnom baterijom od 2200 mAh, što zajedno sa baterijom samog telefona čini 5200 mAh! Cena telefona u Srbiji iznosiće 49,999 dinara, a kompletan test ćete uskoro moći da čitate na stranicama www.pcpress.rs sajta, kao i u narednom broju časopisa PC!

PCPress.rs Image

PCPress.rs Image

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,