PC Press na IFA 2018: Wiko View 2 u još pristupačnijem izdanju

Na IFA 2018 sajmu u Berlinu francuski brend Wiko je predstavio nove modele iz View 2 familije. Držeći se filozofije da dobitnu kombinaciju ne treba (puno) menjati, novi modeli dolaze da popune određene tržišne niše. Istovremeno, Wiko se drži filozofije oprobanih cenovnih razreda, tako da se u tom pogledu neće puno toga menjati – na radost korisnika, koji su navikli na pristupačne telefone ove kompanije.

PCPress.rs Image

View 2 Go će biti najpristupačniji model nove familije. Reč je o telefonu koji zadržava elegantan i moderan dizajn Wiko View 2 serije, ali stiže sa poboljšanom baterijom od 4000 mAh. Telefon ima 19:9 odnos stranica ekrana, te 5,93″ ekran rezolucije 1536 x 720 piksela. Raspolaže octa-core Snapdragon 430 procesorom koji radi na 1,4 GHz.

PCPress.rs Image

Imaće 3 GB sistemske memorije, kao i 32 GB prostora za skladištenje. Dolaziće sa Android Oreo 8.1 operativnim sistemom, Sony senzorom od 12 megapiksela pozadi i kamerom od 5 megapiksela napred, kao i podrškom za 4G i Face Unlock.

PCPress.rs Image

Cena ovog telefona bi trebala da iznosi oko 160 evra. Wiko View 2 Go će postati dostupan tokom septembra. Ovo će biti najpristupačniji telefon u seriji View 2.

Pročitajte i:  Budućnost Android Auto sistema je potpuno bežična

PCPress.rs Image

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,