BIZIT 2022

PC Press: Nova izdanja pod posebno povoljnim uslovima za posetioce sajta pcpress.info

PC Press je pripremio nova izdanja koja mogu biti od koristi IT sektoru Vaše firme. Postiocima sajta http://www.pcpress.info/ ova izdanja nudimo pod posebno povoljnim uslovima, a uz njih dobijate i poklon. Ponuda važi do 31. oktobra.

officeOffice i Vista na radnom mestu

Pažljivo osmatranje domaćeg tržišta i kontakti sa firmama uverili su nas da Windows Vista sada stiže na svim novim računarima, a Microsoft Office 2007 stiče sve veći broj korisnika. Čak i tradicionalno nepoverljivi administratori velikih sistema procenjuju da je, nakon objavljivanja prvih Service Pack-ova, nova platforma postigla potpunu stabilnost i da je spremna i za najzahtevnije poslove.

Za efikasan rad u softveru nove generacije potrebna je i adekvatna literatura, pa smo pripremili knjigu “Office i Vista na radnom mestu” na preko 500 strana. Knjiga je rezultat gotovo dvogodišnjeg rada naših saradnika sa ovim programima, nastala sagledavanjem potreba poslovnog korisnika. Umesto klasičnog opisa opcija programa, usresredili smo se na poslove koji su najčešći u kancelariji, opisujući načine da se ti poslovi efikasnije obave primenom komponenti paketa Microsoft Office 2007. Posebna pažnja posvećena je bezbednom radu u Windows Vista okruženju, uz osvrt na organizaciju kompanijske mreže i siguran pristup Internetu.

Pročitajte i:  DuckDuckGo btowser ipak ne nudi toliku privatnost kao što tvrdi

Iako knjiga “Office i Vista na radnom mestu” ne pretpostavlja nikakvo predznanje o računarima pa je prema tome veoma pogodna za početnike u ovoj oblasti, u njoj opisujemo i složene tehnike rada u Microsoft Word-u, Excel-u, PowerPoint-u i Outlook-u – Office 2007 je, uostalom, toliko napredovao ne samo u mogućnostima nego i u lakoći korišćenja da i početnik brzo može u potpunosti primeniti njegovu snagu. Knjiga je specifična i po tome što obrađuje kako srpsku tako i englesku verziju osnovnog softvera, pa će biti od koristi bez obzira na izabranu lokalizaciju u vašem radnom okruženju. Većina informacija će biti direktno primenjiva i kada, krajem godine, izađu Windows 7 i sledeća generacija paketa Microsoft Office.

Knjigu “Office i Vista na radnom mestu” dobićete odmah po uplati, po povlašćenoj ceni od 1.965 dinara.

recnikEnglesko-srpski enciklopedijski rečnik

Posle velikog uspeha Morton-Benson rečnika na CD-ROM-u, pred vama je novi hit – Englesko-srpski enciklopedijski rečnik, rezultat desetogodišnjeg rada našeg poznatog lingviste prof. dr Dušana Simića a ujedno i najkompletniji rečnik ove vrste na tržištu. Rečnik sadrži 1.100.000 reči, 120.000 dodatnih pojmova i 15.000 izraza. Pored reči koje se široko primenjuju u književnom i govornom engleskom jeziku, u rečniku su i osnovne izvorne reči naučno-stručne terminologije iz oblasti tehnike, ekonomije i medicine.

Pročitajte i:  Volterra - novi PC računar iz Microsofta

Tokom jednostavne instalacije sadržaj se kopira na vaš hard disk – CD ne mora biti u drajvu za kasniju upotrebu. Najvažnija funkcija je, naravno, traženje reči: dok kucate prva slova, u levom prozoru se automatski pomera spisak pojmova, a u desnom tekst polju čitate opis. Definicija odrednice sadrži opis izgovora uz pomoć simbola internacionalne fonetske azbuke (IPA), spisak primera upotrebe, primenu u najčešće korišćenim složenicama i u pojedinim slučajevima spisak srodnih reči. Dvoklik na bilo koju englesku reč u opisu odrednice na desnoj strani daje njen opis iz rečnika. Važne funkcije su i Copy (kopira izabrane delove opisa na clipboard), Print (štampa aktivnu odrednicu), OnTop (menja status forme rečnika u odnosu na prozore ostalih aktivnih aplikacija), Transp (podešava providnost forme) i Help, kojim se sa nove forme pristupa dodatnim sadržajima: tabelarnom spisku simbola internacionalne fonetske azbuke (IPA), spisku nepravilnih glagola i skraćenica i opisom osnovnih funkcija programa. Ukratko, jednostavan i pregledan korisnički interfejs omogućava da rečnik bude stalno a ipak nenametljivo prisutan i da mu se obratite kad god vam je potreban.

Pročitajte i:  Problemi u radu Microsoft servisa

“Englesko-srpski enciklopedijski rečnik” pripremila je firma Koš&Co a distribuira ga PC Press, pa predlažemo da ga naručite, po povlašćenoj ceni od 1.490 dinara. Disk dobijate odmah po uplati.

poklonPoklon
Uz naručen “Englesko-srpski enciklopedijski rečnik” i knjigu “Office i Vista na radnom mestu” dobijate i specijalni poklon – iPC 2008+ dupli DVD sa kompletnim sadržajem prvih 14 godina časopisa “PC”, računajući i najzanimljivije priloge objavljene na CD-ovima i DVD-ovima koji su pratili časopis. Ova velika riznica informacija, dopunjena moćnom mašinom za pretraživanje, omogućiće vam lako i brzo pronalaženje informacija o bilo kom proizvodu, programu ili tehnici. Standardna cena DVD-a je 960 dinara, a Vi ga u okviru ove ponude dobijate besplatno!


Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,