ePlaneta

PC Press video: AI i vrhunske tehnologije neće zaobići nikoga | Tomislav Tipurić, Nephos

Kako se odlučio da ode iz Microsoft-a i pokrene sopstvenu kompaniju Nephos, koliko su podaci u cloudu bezbedni, kako AI može da pomogne u poslovanju, kako od juniora napraviti mediora ili seniora, zbog čega je manja potražnja za developerima i da li svi mogu da budu developeri su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Tomislavom Tipurićem, osnivač i CTO u kompaniji Nephos.

PCPress.rs Image

Kompanija Nephos pomaže partnerima i korisnicima da usvoje digitalnu transformaciju kao podlogu za rast i povećanje konkurentnosti na tržištu. U radu se oslanja na Cloud platforme kao što su Microsoft Azure, Microsoft/Office 365, Google Cloud Platform i Amazon Web Services i sopstveni portfolio usluga za razvoj novih poslovnih modela i rešenja s visokom dodatnom vrednošću. Nephosov pogled na cloud baziran je na stvarnom iskustvu stručnjaka koje su prikupili radeći na konkretnim projektima. Više informacija o kompaniji, predavačima i samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu nephos.eu. Tomislav Tipurić je 13 godina bio zaposlen na različitim pozicijama u Microsoft-u, a od 2019. je na poziciji CTO u kompaniji Nephos koju je i osnovao.

Pročitajte i:  PC Press video: Nasleđivanje porodičnih kompanija i vlasništvo druge generacije (drugi deo) | Boris Vukić

Ceo video intervju sa Tomislavom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *