PC Press video: Deca su taoci obrazovnog sistema | Aleksandra Cvjetić, Zelena učionica

Naša ovonedeljna gošća je Aleksandra Cvjetić osnivač i glavni urednik sajta Zelena učionica. Svi vi koji imate školsku decu verovatno znate za ovaj sajt i posećujete ga, a za mlade roditelje čiji mališani će uskoro krenuti u školu ova emisija će biti dobar vodič gde na internetu mogu naći kvalitetnu podršku za bolje razmevanje školskog života. Sa Aleksandrom smo razgovarali o obrazovanju, roditeljstvu i ulozi tehnologije u ovim važnim segmentima svačijeg života.

PCPress.rs Image

Aleksandra je master u oblasti marketinga i PR-a po obrazovanju, mama po zanimanju. Kao mama dvoje mališana, odlučila je da se ne oslanja samo na tradicionalne metode vaspitanja, već da se konstantno edukuje i usavršava, te svoja iskustva deli sa onima koji takođe žele da pruže šansu modernim metodama odgoja. Kao autor i novinar radi punih 10 godina.

Ceo video intervju sa Aleksandrom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press video: Zvuci Balkana u digitalno doba | prof. dr Dimitrije Golemović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *