BIZIT 2022

PC Press: VIP-ujte Android Emulator

PCPress-emulator-wvga800l Gledajući logove našeg sajta www.pcpress.info svašta možete da saznate, pa je očigledno da VIP konkurs za Android aplikaciju izaziva mnogo pažnje, ali direktna posledica je i nagli porast interesovanja za naš prikaz HTC Tatoo telefona koji koristi Android OS.

PC Press je potpuno ubeđen da ima najpametnije čitaoce na svetu oko kojih se vredi potruditi. Zato smo vam pripremili ekskluzivne informacije o tome kako da što pre počnete programiranje u Android OS-u i pošaljete svoje programe VIP-u.

Gotovo sve informacije koje vam mogu zatrebati možete da nađete na sajtu developer.android.com, a tu je i niz korisnih pomagala od kojih izdvajamo Android Emulator koji ne može u potpunosti da zameni Android telefon (na primer, ne možete da zovete i primate pozive), ali možete razvijati gotove sve ostale vrste aplikacija. Pored detaljnog pregleda SDK (Software Development Kit), tu ćete naći i uputstva za konzolu kojom “kontrolišete” virtuelni Android uređaj, te uputstva za instalaciju i testiranje vaših aplikacija.

Direktni linkovi za preuzimanje razvojnog softvera su:

Pročitajte i:  Tim Cook: „kupite mami iPhone“

Želimo vam uspešno programiranje, a ako dobijete nagradu ne očekujemo da je podelite sa nama. Dovoljno je da nam se javite, pa ćemo sa vama podeliti radost.

PC Press

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,