ASUS ROG Flow

PC Press: www.tvcalculator.com <link>

www.tvcalculator.com

PCPress-tvcalculator Ako želite da povećate efektivnost rada, nema potrebe da kupujete potpuno nov računar, što bi vam trgovci od sveg srca, biranim rečima objasnili. Snaga računara i mrežni kapaciteti su retko usko grlo za rad tipičnog sužbenika, ali povećanje vidljive površine ekrana pomaže.

Što više informacija pred očima, one se brže sklapaju u perspektivu koja omogućava stimulativno okruženje za povezivanje zadataka. Ne zaboravimo ni umaranje očiju na nekvalitetnim monitorima – tipična kancelarija obično nije opremljena najkvalitetnijim monitorima, neka srednja klasa bi trebala da postane standard, a monitore manje od 19 inča bi trebalo menjati ili im pridodavati ekrane slične veličine, pošto rad sa dva monitora bitno povećava efektivnost. Efekti su merljivi pojavljuju već za nekoliko dana, čim se naviknemo na novi režim rada.

Zato posetite Tvcalculator sajt koji vizuelno poredi veličine TV i monitorskih ekrana. Dovoljno je da pored dimenzija starog ekrana zadajte i vrednosti za sve potencijalne kandidate kako biste poređenjem izabrali najbolju alternativu ili dopunu. Biranje odgovarajuće veličine je upotpunjeno informacijama o rezoluciji i raznim parametrima ekrana.

Pročitajte i:  Novi broj magazina PC #285 dostupan u digitalnoj čitaonici

PC Press

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: ,