BIZIT 2022

Persona 4 dostupna na Steamu

Stižu lepe vesti za sve fanove igre Persona 4, koju ste do sada mogli da igrate jedino na Sony PlayStation Vita konzoli. Igra je od sada dostupna na Steamu, pa je samim tim omogućena i za igranje na računarima.

persona 4 za PC

Persona 4 Golden iskustvo za samo 19,99 dolara

Persona 4 Golden, poboljšana verzija Persona 4 za PlayStation Vita, lansirana je za PC po ceni od 19,99 dolara, a u opcijama imate i mogućnost luksuznog izdanja od 24,99 dolara. Ovo luksuzno izdanje uključuje i digitalni zvučni zapis i knjigu o umetnosti. Prva Persona igra koja je objavljena za PC izašla je 2012. godine i prati grupu tinejdžera iz malog grada koji istražuju niz ubistava. U verziji Golden dodati su novi likovi, tamnice i još mnogo toga iz originalne igre. To je jedna od najnagrađivanijih igara u franšizi, a inspirisala je i nekoliko spinofa, uključujući Persona 4 Arena i Persona 4: Dancing All Night.

Persona 5 je poslednja igra u franšizi, koja je nedavno dobila i unapređenje Persona 5 Royal. PlayStation Vita se proslavila sa igrama poput Persone, a do sada su pokrenute i spinof igre za Nintendo 3DS, PlayStation 4 i PlayStation Vita.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: