Top50 Glas publike

Pet godina garancije za LG Cinema 3D televizore

5 godina bez brige logo LG Electronics u Srbiji predstavlja veliku akciju za svoje korisnike pod nazivom „5 godina bez brige“. U periodu od 1. maja do 30. juna svi kupljeni LG Cinema 3D televizori ulaze u ovaj program koji podrazumeva da i nakon dve godine pune garancije, od treće do pete godine kupci modela iz LW serije LG televizora, imaju pravo na besplatne delove i njihovu zamenu, dok LG ne snosi troškove transporta do i od servisa u ovom periodu.

U istom periodu u paketu sa Cinema 3D televizorom svi kupci dobijaju potpuno besplatno dodatnih pet pari 3D naočara. Akcija traje do isteka zaliha i obuhvaćeni su samo TV uređaji LW serije koji poseduju originalnu, LG Electronics Magyar KfT. garanciju.

„Kroz ovaj program, naša kompanija nastavlja sa svojom misijom približavanja najsavremenijih tehnologija potrošačima iz Srbije. Kroz svaku našu akciju, kampanju ili tehnološku inovaciju nastojimo da našim korisnicima stvorimo dodatnu vrednost“, izjavo je Predrag Todorović, direktor Predstavništva kompanije LG Electronics Srbija. „Naši primarni ciljevi su upravo strateške investicije u cilju povećanja kvaliteta usluga, kao i garancija visokog kvaliteta proizvoda na dugoročnom nivou.“

Pročitajte i:  LG napravio rastegljivi displej

Bilo koji Cinema 3D televizor kupljen u okviru specijalne ponude „5 godina bez brige”, u periodu od 1. maja do 30. juna, donosi i vanredno produženu uslugu servisiranja. Pored pune garancije u prve dve godine, koja uključuje besplatnu popravku, zamenu delova i besplatnu posetu servisera, kompanija LG omogućuje besplatnu popravku i zamenu delova i tokom treće, četvrte i pete godine garancije, dok kupci sami snose troškove transporta do i od servisa. Garancija „5 godina bez brige” aktivna je od kupovine proizvoda i produžava se za period u kojem je uređaj bio van funkcije.

Cinema 3D televizor poseduje jedinstven prikaz jasne 3D slike bez treperenja i širi ugao gledanja. Sve ove karakteristike zajedno čine da uživanje u 3D filmovima sada bude udobnije nego ikada, uz laganim naočarima pristupačne cene koje nije potrebno puniti. LG Cinema 3D TV je na globalnom tržištu dostupan od marta, a u Srbiju je ovog proleća stigao u LED LCD 3D TV modelima LW650S (ekran u verzijama 55”/47”/42”), LW5500 (55”/47”/42”/32”), LW570S (55”/47”/42”/32”) i LW4500 (55”/47”/42”/32”).

Pročitajte i:  LG predstavio novi kamera modul sa optičkim zumom

Izvor: LG Electronics

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,