ePlaneta

Peti Ericsson nagradni konkurs za programere

Kompanija Ericsson petu godinu za redom pokreće nagradni konkurs za programere, koji je otvoren za sve zainteresovane studente i manje i srednje kompanije, do 28. februara 2014. godine.

Ericsson Application Awards 2014Pravo učešća na Ericsson Application Awards 2014 imaju studenti, kao i male i srednje kompanije (do 100 zaposlenih), koji će se takmičiti u zasebnim kategorijama.

Tema ovogodišnjeg konkursa je „Apps for working life“, odnosno aplikacije koje će omogućiti korisnicima jednostavnije načine za sprovođenje inovacija i zajednički rad. Prijavljeni pojedinci i timovi razvijaće aplikaciju na zadatu temu na Android i iOS platformi.

Nagrada za prva mesta u obe kategorije iznosi 25.000 evra, dok je za drugoplasirane 10.000 evra. Takođe, ovaj konkurs omogućiće prijavljenim takmičarima da se dokažu na svetskoj sceni i stupe u kontakt sa vodećim telekomunikacionim kompanijama.

U 2013. ukupno su učestvovala 192 tima iz 52 zemlje, uključujući i Srbiju. Pobednik u studentskoj kategoriji bio je tim GreenSpark iz Portugalije, dok je među kompanijama pobedu odneo TboxApps iz Velike Britanije.

Više informacija o Ericsson Application Awards konkursu nalazi su na sledećoj adresi www.ericssonapplicationawards.com.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ericsson je stabilizovao prodaju
SBB

Tagovi: , , ,