ASUS ROG Flow

Philipsovi monitori Ultra HD kvaliteta i 4K rezolucije od 32 inča

MMD, brend licencirani partner za Philipsove monitore, najavljuje novi monitor sa 4K Ultra High Definition (UHD) rezolucijom. Novi 32-inčni monitor oznake BDM3275UP dolazi kao odgovor na rastuću potražnju za visokim rezolucijama u kategoriji  srednjih veličina ekrana. Tako korisnici mogu očekivati jasnu sliku do najsitnijeg detalja i uživati u filmovima i igrama kao i naprednim kancelarijskim aplikacijama

philips

Ovaj najnoviji Philipsov monitor ima rezoluciju od 3840 x 2160 tačaka. Time novi 32-inčni monitor s 4K UHD (Ultra High Definition) upotpunjuje Philipsovu ponudu ekrana sa ultra visokom rezolucijom koju već imaju 28-inčni i 40-inčni modeli. Poput svojih 4K prethodnika, BDM3275UP monitor osigurava vrhunski doživljaj gledanja uz 10-bitnu dubinu boje, flicker-free tehnologiju sa smanjenim titranjem slike, kao i napredni IPS-AHVA ekran sa uglom vidljivosti  178 stepeni.

O novom monitoru s UltraClear 4K UHD rezolucijom, Thomas Schade, potpredsednik EMEA na MMD-u, izjavio je: „32-inčni UHD UltraClear monitor pruža korisnicima kao što su dizajneri, arhitekte i veliki poslovni korisnici, još bolji rad na ekranima srednje veličine, stavljajući ultravisoku rezoluciju na njihove radne stolove. Uz jasan i veran prikaz slike, 4K UHD zaista donosi razliku u iskustvu gledanja, zadržavajući vrhunsku preciznost i detalje, čak i kada korisnici rade na više ekrana. Sa svojih 32 inča, monitor je dovoljno prostran za stvaranje velikog osećaja prostora ali još uvek ostavlja dovoljno prostora na radnom stolu.”

Pročitajte i:  Preminuo Lou Ottens, pronalazač audio kasete

Jednostavan za povezivanje i zabavu

Na osnovu savremenih sistema povezivanja kao što su DisplayPort sa brzinom prenosa podataka do 10,8 Gbps, MHL za direktno povezivanje s mobilnim uređajim (tokom punjenja mobilnog uređaja u isto vreme), univerzalni HDMI i USB 3.0, novi monitor omogućava korisnicima povezivanje i nesmetano uživanje u video i audio sadržajima s bez kašnjenja i sa jasnim UHD 4K prikazom. S novim Philipsovim monitorom dolaze i ugrađeni stereo-zvučnici koji pružaju visok kvalitet zvuka, kao i tehnologija MultiView, čime se olakšava složeno izvršavanje više zadataka. Kada se uzme u obzir UltraClear 4K rezolucija, korisnici mogu očekivati besprekornu sliku izuzetne oštrine u svakom trenutku.

Udobnost na poslu

Uz vrhunski kvalitet, monitor podržava Smart ErgoBase kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom upotrebe tokom dugog radnog dana. Tako se omogućava spuštanje ekrana gotovo do nivoa stola , a baza uredno upravlja kablovima smanjujući njihovo prisustvo ih na random stolu.

Novi Philipsov 32-inčni monitor BDM3275UP 4K rezolucije uskoro će biti dostupan na našem tržištu po ceni od 1099 evra

Više informacija o Philipsovim LCD monitorima na: www.philips.com/lcdmonitors

Pročitajte i:  Preminuo Lou Ottens, pronalazač audio kasete

Tehničke karakteristike monitora BDM3275UP:

Ekran IPS-AHVA LCD
Pozadinsko osvetlejenje W-LED sistem
Diajgonala ekrana 32 inča / 81,3 cm
Rezolucija 3840 x 2160, 60 Hz
Ugao vidljivosti 178º (V) / 178º (O), @ C/R > 10
Osvetljaj 350 cd/m²
Ujednačenost osvetljenja 96% ~ 105%
Broj boja 1.07 m
MultiView PIP/PBP mode, 2x uređaja
Priključci ·        USB 3.0 x 4 s B.C.1.2·        VGA, DVI-Dual Link (HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) – MHL x 1

·        PC audio ulaz, izlaz za slušalice

Ekologija ·        EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS·        Ambalaža se može reciklirati 100 %
Usklađenost i standardi  BSMI, CE oznaka, FCC klasa B, EAC, cETLus, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, WEEE
Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , ,