Adobe je objavio novu verziju Photoshop-a za desktop i iPad sa velikim brojem AI funkcija. “Sky Replacement tool” je Adobe dodao poslodnjoj verziji Photoshop Elements-a, dodatka koji je sada dostupan u okviru pune verzije softvera.

PCPress.rs Image

AI koji menja boju neba

Uz pomoć veštačke inteligencije moguće je promeniti pozadinu ili nebo na fotografiji, što vam može omogućiti dramatičnije scene na fotografijama uz pomoć samo jednog klika.

neural-filters photoshop AI

Neural Filters je još jedan od AI alata koje možete da koristite, a na ovom alatu je Adobe radio sa kompanijom NVIDIA. Iz Adobe-a navode da će zbog toga ova vrsta efekata najbolje raditi na NVIDIA grafičkim kartama. Dva glavna filtera su “Skin Smoothing” i “Style Transfer”. Sa ovim drugim, na fotografije možete da primenite stil koji su koristili poznati slikari na svojim slikama.

PCPress.rs Image

Livestream Photoshop-a?

Kod iPad-a, glavna novost je mogućnost livestream-a kroz Photoshop apliakciju, tako da onda možete drugima da date uvid u svoj proces rada. Takođe, možete uključiti i svoju kameru, kao i čet, pa i komunicirati sa gledaocima.

Pročitajte i:  Budućnost tržišta rada: Prvi AI CEO na svetu