Top50 Glas publike

Picturing: objasni pojam crtajući

Iako najčešće posežemo za internetom kada je u pitanju zabava, u nekim situacijama ipak možemo da se okrenemo zanimljivim društvenim igrama za koje nam ne treba ni Wi-fi, ni struja, ni monitor, već samo dobro društvo i raspoloženje. Mi smo otkrili Picturing – društvenu igru koja podstiče kreativnost, brzo razmišljanje, snalažljivost – a uz to je i veoma zabavna.

_DSC0779

Ova društvena igra, osim što podstiče na razmišljanje, stimuliše i razvoj psiho-fizičkih sposobnosti, kroz igru i kvalitetnu zabavu, pružajući novo znanje. Igrajući ovu igru,  istovremeno obavljamo više kreativnih aktivnosti istovremeno, a sve to uz dobru zabavu sa prijateljima. Pravi izazov sledi tek kada treba da crtate, pevate i mislite istovremeno u samo jednom minutu.

Naučnici sa američke klinike „Majo” pokazuju da je posebno važna intelektualna aktivnost u mladoj životnoj dobi. U eri interneta i internet mreža, kompjuterske igrice učinile su svoje. Mladi, sadašnji milenijalci, reflektuju sve veću otuđenost, a socijalizacija je zapostavljena, u čemu su veliku ulogu odigrale i društvene mreže . Psiholog Kristina Marich upozorava da je vreme da se društvene igre vrate na mesto koje zaslužuju. Igranje društvenih igara podstiče koncentraciju, logičko razmišljanje, unapređuje komunikaciju, ali i razvija maštu i kreativnost. Uče kako da se gradi strategija, kako se odlučuje, kako se pobeđuje i nosi sa porazom. Društvene igre predstavljaju jedan od najranijih načina zabave u ljudskom društvu.

Pročitajte i:  Honda električni automobili sa PS5 konzolama

picturing

Picturing je idealna igra za sve kreativce, stoga smo uvereni da će vam se svideti a više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,