Top50 Glas publike

Pirot ugostio Smart karavan

Poslednji četvrtak u oktobru bio je vreme da Smart karavan Telenora Srbije krene na put, a ovoga puta stigao je u Pirot.

1pirotKorisnici iz okoline Pirota, mesta Poljska Ržana, prijavili su tokom prošle nedelje probleme sa slabijim signalom, pa je tehnička ekipa Karavana obišla ovo mesto i izmerila brzinu mreže.

U Pirotu je, kao i u svim gradovima koje je Smart karavan posetio, organizovan Lov na smart telefon, a u rekordnom odazivu učesnika najbrži je bio Milan Ristić, koji je sve zadatke izvršio za devet minuta i osvojio Telenor Smart Pro telefon, a Filip Milivojević i  Bratislav Vidanović osvojili su drugo i treće mesto, modem i USB.

Nakon lova organizovano je družene, KaravanUp, kome su prisustvovali lokalni blogeri i Twitteraši, a među njima Nikola Veljković, sa sajta f1-serbia.com. On je za PC Press rekao da je Smart karavan odlična akcija jer ohrabruje korisnike i nove i stare.

“Mislim da sve kompanije treba da obiđu Srbiju i razgovaraju sa korisnicima.”

Kao neko čiji je posao na internetu, Veljković kaže da je mobilni internet jako bitan u svakodnevnom radu.

“Moj posao nekada zahteva da budem na terenu i često nemam internet konekciju, tako da mi Telenor mreža omogućava da budem povezan i moj posao bude odrađen. Od telefona napravim hotspot, povežem sa računarom i radim.”

Telenor Smart karavan će na put krenuti i poslednjeg četvrtka u novembru, kada stiže u još jedan grad u Srbiji. Više o tome, čitaćete na PC Pressu.

 

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,