BIZIT 2022

PMI YU Chapter konferencija

Seminar Srpski ogranak Instituta za upravljanje projektima (PMI) „PMI YU Chapter“ organizuje Knowledge Sharing and Networking Seminar & Cocktail. Ovaj stručni seminar biće održan 30. septembra 2010. u “Belgrade Office Park II”, Đorđa Stanojevića 14, na Novom Beogradu sa početkom u 17.30 časova. Specijalni gost i predavač seminara će biti gdin.Džef Rajs (Geoff Reis) sertifikovani PMP (Project Management Professional) iz Velike Britanije, konsultant, predavač i autor nekoliko knjiga na temu upravljanja projektima i programima (www.geoffreis.com), koji će govoriti o najboljim praksama u upravljanju programima, te analizirati neke od najvećih projekata iz prošlosti, kao što su izgradnja piramida i spuštanje čoveka na Mesec, i porediti ih sa današnjim dostignućima.
Domaćin i glavni sponzor događaja je „Nokia Siemens Networks“ a medijski sponzor “PC Press”.
Događaj je namenjen članovima i prijateljima srpskog PMI YU ogranka kao i stručnjacima iz privatnog i javnog sektora koji planiraju, vode i nadgledaju projekte i koji žele da usavrše svoja znanja iz ove oblasti i postanu deo najveće svetske mreže profesionalaca u projektnom menadžmentu.

Prisustvo seminaru je besplatno uz prethodnu registraciju, koju možete obaviti najkasnije do ponedeljka, 27. septembra, na adresu: board@pmi-yu.org.Za više informacija posetite zvanični sajt Project Management Instituta www.pmi.org i www.pmi-yu.org

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: