BIZIT Seminar

Počela distribucija Android 11 OS-a na Samsung Galaxy S20 FE telefone

Samsung Galaxy S20 FE je jedan od najpoželjnijih trenutno aktuelnih Samsung telefona. Ipak, mnogi korisnici su bili razočarani kada su shvatili da je kompanija „preskočila“ ovaj model u inicijalnom Android 11 upgrade-u. Sada je došao trenutak i za ovaj model – jer je Samsung i na njemu započeo distribuciju novog OS-a i One UI 3.0 korisničkog interfejsa.

samsung galaxy s20 fe

Update ima build number G780FXXU1BTL1 i dolazi sa decembarskim security patch-em. Prvo tržište na kome je update bio dostupan je bila Rusija, a od 24. decembra je počela njegova distribucija i u drugim državama. Do sada su korisnici iz desetak država prijavili da im je na telefonima ponuđeno da instaliraju novi OS:

Za sada se zna da će update dobiti otključani telefoni, koji nisu vezani za mobilne operatere. Zaključani telefoni će verovatno morati da sačekaju još neko vreme, dok ga mobilni operateri ne dopuste kroz svoje mreže.

Među unapređenjima koja stižu sa Android-om 11, S20 FE dobiće nove kategorije notifikacija, bolji menadžment medija sadržaja, kao i unapređenja u aplikaciji za čet. Na raspolaganju će biti i novi Samsung skin-ovi, kao i druga osveženja interfejsa.

Pročitajte i:  Google - nove funkcije dolaze u starije verzije Android-a

Izvor: 9to5Google

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,