Počela prodaja ulaznica za Digital Day 2015

Ulaznice za konferenciju o digitalnom i interaktivnom oglašavanju – Digital Day 2015, koja će biti održana 13. maja u Domu omladine Beograda pod sloganom „Show me the money!“, od danas se nalaze u redovnoj prodaji. Karte se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda po ceni od 7.500 dinara do 30. aprila, a puna cena ulaznice od 8.500 dinara važiće u periodu od 1. do 12. maja.

gallery-img1
Na ovogodišnjoj konferenciji, kao i u protekle četiri godine, Beograd će ugostiti vrhunske stručnjake iz najperspektivnije i najefikasnije oblasti medijskog oglašavanja, dok će posetioci imati priliku da uživo čuju korisna iskustva i prakse iz razvijenih tržišta Evrope. Fokus predavanja gostiju na ovogodišnjoj konferenciji biće usmeren na konkretne funkcije i alate koji oglašivačima mogu da pomognu u ostvarivanju maksimalnog povraćaja investicija uloženih u digitalno oglašavanje. Posetioci će, takođe, biti u prilici da saznaju više i o digitalnoj tehnologiji koja omogućava napredno targetiranje ciljne publike i uspešno ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Pored brojih interesantnih gostiju i eksperata iz digitalne industrije, kao što su Aleksandar Karageorgis, generalni direktor agencije Think Digital ili Pavel Kolenda, direktor istraživačkog sektora IAB Poljska, svakako jedan od najzanimljivih gostiju ovogodišnje konferencije biće Skot Tvajts iz kompanije Twitter. Zadužen za regulisanje Twitter prodaje u Evropi, Tvajts će u svom predavanju govoriti na temu oglašavanja preko ove društvene mreže i značaja ovakve vrste promocije za prodaju i komunikaciju brendova.

Aktuelne teme, mogućnost kvalitetnog umrežavanja i sticanje novih znanja, predstavljaju samo deo onoga što ova konferencija nudi već petu godinu zaredom u organizaciji IAB Srbija, zahvaljujući stručnoj publici iz celog regiona koja se tradicionalno okuplja u Beogradu ovim povodom.

Više informacija o programu i gostima konferencije, kao i registraciji prijava možete naći na sajtu DigitalDay.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,