Počele prijave za treću Startap Akademiju

Ako ste u startup svetu, sigurno ste čuli za Startap Akademiju. Radi se o projektu organizacije SEE ICT koja je pokrenula prijavi za treću generaciju polaznika Startap Akademije.

startap1-570x342Ovogodišnja generacija Startap Akademije  počeće sa radom 18. oktobra, trajaće osam nedelja, i u njoj će svoje mesto naći ukupno trideset budućih preduzetnika.

Tokom prve dve generacije Startap Akademije kroz program je prošlo oko šezdeset  polaznika koji su imali prilike da rade sa desetinama predavača i mentora, a epilog je  devet startapa koji još uvek rade i rastu.

Akademija traje osam nedelja, a predavanja će se održavati svakog utorka i četvrtka u popodnevnim i večernjim terminima, kao i subotama, kada su u planu očekuju celednevne radionice. Broj polaznika je ograničen na 30, a rok za prijavu je 24. septembar.

Cena programa je subvencionisana od strane pokrovitelja i prijatelja programa, a izabrani polaznici će plaćati participaciju u iznosu od 250 evra (za prijave do 7. septembra), odnosno 300 evra, u dinarskoj protivvrednosti na dan upisa.

Više o ovogodišnjoj akademiji možete pročitati ovde.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Startap klinika: Sindrom obrnute (?) klin-čorbe

Tagovi: , ,