Top50 Glas publike

Počeo online sajam zapošljavanja

Danas počinje deveti regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja pod nazivom „Virtuelni dani karijera i znanja 2018.“ Sajam će trajati narednih sedam dana, tačnije do 10. oktobra i biće dostupan na adresi https://rs.dankarijera.com/. Ove godine, kompanije i oglasi biće grupisani u pet tematskih kategorija: HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Na taj način će kandidati lakše pronalaziti oglase iz željenih oblasti, a pored mogućnosti konkurisanja, imaće prilike da live četuju sa poslodavcima. 

PCPress.rs Image

Na ovogodišnjem regionalnom online sajmu zapošljavanja, kada je Srbija u pitanju, radnike će tražiti: Delhaize, Mitto Technologies, Milšped, eFront, Miticon, Metro Cash & Carry, Adria Media Group, LearnUpon, Ardagh, Hyperoptic, Ogury, FIS, Nelt, Strabag, Ubisoft, Ernst & Young, Erste banka, Deichmann, Joorney, Brainjocks, NativeCamp, GroundLink, BENU Apoteka, JYSK, Credit Agricole, Najstudent, Coca Cola, Raiffaisen Banka i Infostud grupa, dok će Addiko banka radnike tražiti u celom regionu.

Kako bi se što više približili poslodavci kandidatima i ove godine će biti organizovane dve panel diskusije u Startit centru u Beogradu, gde će HR menadžeri odgovarati na pitanja. Paneli će se održati u subotu, 06. oktobra od 16h, na adresi Savska 5. Kao i prethodnih godina sajam će biti realizovan u saradnji sa sajtovima Poslovi.infostud.com, Moj-posao.net  iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Takođe, za sve programere iz regiona, tu je Virtuelni Hakaton gde će učesnici i ovaj put odmeriti snage svog koda u takmičenju za vredne nagrade. Ukoliko ste nezaposleni, želite da promenite radno mesto ili ste u potrazi za prvim radnim iskustvom, nemojte propustiti ovaj online događaj.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,