Zebra

Počeo Vip Android izazov 2.0

Kompanija Vip mobile je danas najavila drugu rundu konkursa za razvoj lokalno primenljivih Android aplikacija – Vip Android izazov 2.0. Korisnici telefona sa Android platformom odlično su prihvatili 64 domaće aplikacije iz prethodnog konkursa, a njihove sugestije o tome koje bi nove mobilne servise rado koristili u budućnosti bile su dovoljan razlog da Vip ovaj konkurs podigne na novi nivo.

Istovremenu je predstavljena i aplikacija Android Vip meni, koja se danas nalazi na Android marketu, a olakšava pregled i preuzimanje najbolje ocenjenih domaćih aplikacija i tako dodatno promoviše lokalne sadržaje namenjene korisnicima telefona sa Android platformom.

Programeri svoje aplikacije za Vip Android izazov 2.0 mogu da prijave u nekoliko kategorija: najbolje unapređena aplikacija sa prethodnog konkursa, informacije, zabava i mobilne aplikacije komercijalnih servisa. U svakoj od četiri kategorije biće podeljene po tri nagrade: 2.000 evra za prvo mesto, 500 evra za drugo, i telefon HTC Desire za treće mesto. Nagrade po kategorijama dodeljuje žiri u kojem ove godine učestvuje i glavni i odgovorni urednik PC Pressa Dejan Ristanović.

Pročitajte i:  Vip mobile od danas posluje pod imenom A1 Srbija

Pored toga, uvedene su i 2 posebne nagrade. Programeri, učesnici oba konkursa, i svi Vipovi korisnici Android telefona imaće mogućnost da po zavšetku Vip Android izazova 2.0. glasaju za svoju omiljenu aplikaciju. Glasovi programera će pobedničkoj aplikaciji doneti 2.000 evra, dok će najbolja aplikacija po izboru korisnika autoru doneti nagradu od čak 8.000 evra. Glasanje korisnika će biti omogućeno putem specijalne funkcije u okviru aplikacije Android Vip meni.

Registracija za konkurs traje do 31. jula, a programeri gotove aplikacije mogu da pošalju do 1. septembra. Dodela nagrada je zakazana za 30. septembar, a dobitnici nagrade programera i nagrade korisnika biće poznati 28. oktobra.

Izvor: Vip mobile

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,