PC Press - Backup obavezno!

Počinje prodaja savitljivih LG OLED televizora

Nakon nekoliko godina testiranja i prikazivanja po sajmovima, LG je konačno zvanično počeo prodaju svojih „urolanih“ OLED televizora. Za sada, RX Signature OLED R LG televizori mogu da se kupe samo u Južnoj Koreji. U pitanju je model od 65 inča sa 4K rezolucijom, koji može da se smota u aluminijumsku bazu, odakle se izvlači pritiskom tastera na daljinskom upravljaču.

Interesantno je da TV ne mora u potpunosti da se izvuče iz postolja da bi radio. Može da se izvuče samo malo, kada služi kao (veoma skup) digitalni sat, kontroler za muziku i slične stvari. Ako se izvuče većim delom, može da obezbedi gledanje filmova bez crnih linija na vrhu i dnu…

LG ovaj televizor reklamira kao uređaj koji obezbeđuje premium sliku bez zauzimanja prostora na zidu. Televizor je „spakovan“ u aluminijumsko kućište, koje može da bude gravirano i personalizovano prema željama kupca, a za zvučnike je na raspolaganju četiri boje zaštitnih mrežica. Sve to će morati da se papreno plati – čak 87.000 dolara. Za sada nema naznaka kada će početi prodaja ovog televizora izvan Južne Koreje, ali verujemo da će LG uskoro proširiti tržišta na kojima će biti dostupan.

Pročitajte i:  Bežično je u modi: LG Tone Free HBS-FN6 Bluetooth slušalice

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
PC Press - Telefoni, leto 2020

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.