TrendMicro

Počinje prodaja ulaznica za Noć muzeja 2019.

Ulaznice za 16. Noć muzeja, koja će 18. maja biti održana na šezedesetak lokacija širom Beograda, puštene su danas, 23. aprila u prodaju. Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja iznosi 450 dinara dok će na dan manifestacije karta koštati 500 dinara, dok deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

PCPress.rs Image

Posetioci imaju mogućnost i da svoju muzejsku avanturu organizuju uz pomoć servisa „Moja staza“ koji se takođe nalazi na sajtu manifestacije. Lista sadržaja odabranih u ovoj aplikaciji može biti podeljena sa prijateljima na društvenim mrežama ili odštampana kao lični podsetnik za Noć muzeja sa svim važnim informacijama. Prijavljivanje na servis „Moja staza“ vrši se posredstvom Facebook naloga ili e-mail adresom. Sadržaji se ubacuju klikom na simbol „+“ koji se nalazi na svakoj stranici dešavanja ispred naslova.

Jedna karta za Noć muzeja, kao i do sada, važi za po jedan ulazak na sve beogradske lokacije. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a (bivši Eventim) u Beogradu, kao i širom Srbije. Više informacija o prodajnim mestima mogu se pronaći na tickets.rs. Sve informacije o beogradskim sadržajima i programu 16. Noći muzeja mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Noći muzeja nocmuzeja.rs, kao i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  NIS: Šta je CRM i zašto je toliko važan?
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , ,