Počinje saradnja igara Fortnite i Rocket League

Rocket League ovih dana postaje free-to-play igra, i ovu vest svi fanovi i gejming zajednica očekuju sa nestrpljenjem. Psyonix i Epic Games obeležavaju ovaj trenutak ukrštanjem sa drugim velikim hitom ovog izdavača, igrom Fortnite. Llama-Rama je prvi događaj u igri Rocket League nakon promena, a u areni za mečeve će se u tu čast pojaviti i Battle Bus iz igre Fortnite.

fortnite autobus u igri rocket league

Događaj će trajati do 12. oktobra

Llama-Rama je događaj koji se organizuje u čast puštanja igre Rocket League u free-to-play režim, a trajaće od subote u 18.00, pa sve do 12. oktobra. Da biste otključali sakrivene predmete događaja na temu lame, moraćete da rešite različite izazove. U zaključane predmete spadaju toper, točkovi, nalepnice i antene. Kad ih sve zaradite, zateći ćete i Battle Bus iz igre Fortnite.

Rocket League je igra koja je doživela veliki uspeh u multiplayer režimu, s obzirom da je fokusirana isključivo na online režim, a tiče se vožnje automobila i igranja fudbala, na velikom terenu. Igra je do sada bila plaćena, odnosno da biste je igrali trebalo je prvo da platite. Izgleda da popularnost igre prevazilazi samu cenu, pa su autori odlučili da je puste free-to-play, kako bi okupili veću bazu stalnih igrača.

Pročitajte i:  Epic navodno razmišlja o filmu Fortnite

Izvor: Engadget

Facebook komentari:

Tagovi: ,