PočnITe od samog početka

Pravo je vreme za donošenje novogodišnjih rezolucija i nove početke, naročito kada je u pitanju karijera I obrazovanje. Ukoliko ste razmišljali o tome da napravite promene i da steknete nove veštine, kao i diplome iz različitih IT oblasti, što je trenutno verovatno najperspektivnija staza, u moru obrazovnih institucija koje se bave ovakvim obukama izdvajamo Admin Training Centar, edukacioni centar orijentisan ka obukama za sistem administratore Microsoft i Linux platformi.

atc2

Poznato je da je u svetu, kao i u zemlji, sve veća potreba za ovim profilom kada je poslovno tržište u pitanju. Iz tog razloga, Admin Training Centar je rešio da izađe u susret široj populaciji, imajući u vidu da mnogi nisu imali priliku da se do sada u svojim karijerama sretnu sa IT-jem, pa su nam pripremili, pored autorskih Linux kurseva, još nekoliko novih kurseva koji su namenjeni pre svega početnicima. Ovi kursevi su osmišljeni tako da uvedu polaznike u određenu oblast, praveći odličnu osnovu za dalje učenje i usavršavanje, a potom i sertifikaciju svojih veština.

Sertifikujte svoje veštine

Za početak, ATC je ponudio dva nova kursa – kurs Uvod u računarske tehnologije (kao odličnu pripremu za kasnije sticanje originalnih CompTIA A+ sertifikata), kao i kurs Uvod u IT administraciju (ovaj kurs polaznike uvodi u svet IT administracije bazirane na Windows Serveru). Ovi kursevi su tu da polaznike pripreme za prelazak na naprednije obuke iz pomenutih oblasti, ali su i dovoljni za sticanje znanja koje je već aktuelno i primenljivo u poslu.
Kada je u pitanju sertifikacija, u Admin Training Centru je moguće obaviti i testiranje, obzirom da od nove godine ima i status autorizovanog Pearson Vue testing centra, tako da svi polaznici mogu na licu mesta i sertifikovati svoje veštine. Za više informacija o programima ovog edukacionog centra posetite njihov sajt www.atc.rs ili ih možete posetiti lično, na Studentskom trgu broj 4.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ministarstvo informisanja i telekomunikacija: Raste izvoz usluga u IKT sektoru