TrendMicro

Pogledajte kako snima prvi telefon koji ima akcionu kameru

Da li ste ikada pomislili da možete da svojim telefonom pravite iste one video snimke kakve prave akcione kamere? Motorola je omogućila upravo to – da korisnici na jednom pristupačnom telefonu dobiju, kao jednu od opcija, i ni manje ni više nego – akcionu kameru. Reč je o telefonu koji je domaćoj javnosti predstavljen na vrlo interesantnom događaju u Ćupriji, 16. septembra, kada je novinarima omogućeno da se u ekstremnim uslovima uvere u mogućnosti ovog uređaja – recimo, tokom skakanja padobranom.

PCPress.rs Image

Tom prilikom su demonstrirane mogućnosti samog telefona, koje su vrlo raznovrsne. Da podsetimo, Motorola One Action koristi sistem sa tri kamere, koje pomoću veštačke inteligencije (AI) mogu da prave raznovrsne snimke. Svi video zapisi se mogu gledati na 21:9 CinemaVision ekranu elegantnog dizajna, zahvaljujući kome se telefon izuzetno lako koristi sa samo jednom rukom, bez obzira na veličinu dijagonale od 6,3 inča.

U bitne odlike telefona spadaju prisustvo vrlo dobrog Samsung Exynos 9609 osmojezgarnog čipseta, čak 128 GB Universal Flash Storage skladišta, te 4 GB radne memorije. Opciono se skladište može proširiti putem microSD memorijske kartice kapaciteta do 512 GB. Glavna kamera od 12 MP podržava PDAF, te f/1.8 otvor blende, dok joj u snimanju pomaže pomoćni senzor od 5 MP za merenje dubine. Da se podsetite glavnih karakteristika ovog telefona, preporučujemo vam da posetite donji link:

Pročitajte i:  Svemogući selfi na Huawei nova 10 Pro

Kome treba GoPro još…?

Ipak, već smo rekli da je udarna karakteristika telefona kamera namenjena ljudima u pokretu. Akciona kamera Motorola One Action telefona predstavlja 117º ultra-široku akcionu video kameru, prvu u industriji, koja snima sadržaje na specifičan način, tipičan za akcione kamere, sa unapređenom video stabilizacijom koja je uvek važna kod ovakve vrste snimaka. Tokom dana predviđenog za novinare je napravljeno mnoštvo interesantnih snimaka, koji itekako dočaravaju mogućnosti Motorola One Action telefona.

Pogledajte i sami kakav je rezultat snimanja videa akcionom kamerom Motorola One Action uređaja:

 

 

 

 

Podsećamo, sve ove snimke pravi telefon koji je veoma pristupačan – cena Motorola One Action telefona na tržištu Srbije iznosi 32,990 dinara, tako da pored veoma kvalitetne glavne kamere i njenih mogućnosti i opcija akciona kamera predstavlja neku vrstu lepog bonusa koji se itekako može upotrebiti u raznim prilikama, lišavajući vas potrebe za investiranjem u GoPro ili sličnu akcionu kameru, te donoseći značajnu uštedu, naročito ukoliko spadate u one koji su fizički aktivni i vole da zabeleže svoje svakodnevne aktivnosti.

Pročitajte i:  Motorola postaje partner jednog od najvećih košarkaških klubova na svetu

Na samom kraju, pogledajte galeriju sa događaja na kome je srpskim novinarima predstavljen najnoviji Motorola telefon:

Izvor: Motorola Srbija

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , ,