Pojavio se Galaxy Note 9 video

Znamo gotovo sve o Galaxy Note 9 zahvaljujući Samsung-ovoj „nespretnosti“. Međutim, ova „greška“ kompanije potvrdila je najbolju stvar u vezi sa dolazećim telefonom.

PCPress.rs Image

U grešci izuzetnih razmera, na Samsung-ovim lokalnim stranicama za Novi Zeland objavljen je zvanični Galaxy Note 9 promo video na YouTube-u. U njemu, Samsung nagoveštava mnoge funkcije koje smo već znali, ali specifično potvrđuje da će Galaxy Note 9 imati pozamašnu količinu skladišnog prostora+.

Tokom samog videa, Samsung je predstavio Galaxy Note 9 kao uređaj od „1 TB sa proširivom memorijom“, a zatim prikazuje microSD karticu od 512 GB koja ide u telefon. Osnovna aritmetika, stoga, potvrđuje da Galaxy Note 9 u najmanju ruku može da se kupi sa do 512 GB interne memorije.

Ovo nije samo ogromna i vodeća količina skladišnog prostora (iPhone ima najviše 256 GB), ali je takođe i primetan zaokret za Samsung koji je ranije isporučivao svoje telefone sa minimalnom internom memorijom i oslanjao se na microSD kartice za više prostora. Ovo je bila bizarna odluka s obzirom na položaj Samsunga kao jednog od najvećih svetskih proizvođača memorije za pametne telefone.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold 4 - Sve bolji i bolji!

Naravno, Samsung Novi Zeland je ubrzo povukao Galaxy Note 9 video, ali za one koji i dalje žele da vide snimak, pomni pratioci svih događanja uspeli su da video skinu i ponovno postave na YouTube, te ga možete pogledati u nastavku.

Ovim je spoljašnjost novog Samsung-ovog uređaja premijum klase sasvim otkrivena, a potvrđene su i neke druge stvari, poput zlatnog S-Pena s novim opcijama, te velike baterije od 4000 mAh. Ako je još nešto ostalo skriveno, saznaćemo to sigurno krajem nedelje kada Samsung i službeno predstavi svoj Galaxy Note9.

Izvor: Forbes

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,