Poklanjajte – pametne gedžete

Uređaji su danas postali pametni, pa vi napravite pametan odabir onih koje će te odabrati za novogodišnji poklon.

Mnogi imaju potrebu za telefonima sa podrškom za dve kartice, a dual SIM danas može ponuditi i puno više.

RS1928_original_jpg_noalphaPrestigio MultiPhone 4300 DUO ima sav komfor koji pruža Android 4.0, savremeni Mediatek procesor (1 GHz s PoverVR grafikom) i ekran od čak 4,3“, rezolucije 480×800. Memoriju od 512 Mb RAM-a i 4 GB skladišta možete da proširite microSD karticom. Glavna kamera ima čak 5 Mp, a tu je i pomoćna, te brojni senzori koji vam olakšavaju život. Uz telefon se dobija na poklon kožna futrola.

S_007_Dynamic3_whitePametni  su postali i aparati, a mi vam preporučujemo Samsung Galaxy Cameru. Radi se o aparatu zavidnih karakteristika kao što je 21x optički zum i rezolucija od 16 Mp, sa četvorojezgarnim procesorom i 4,77-inčnim HD ekranom osetljivim na dodir. Ono što ga dodatno razlikuje od ostatka ponude je činjenica da radi na Android-u (verzija Jelly Bean) što znači pregršt aplikacija za uređivanje i deljenje napravljenih fotografija.

Više o svim ovim uređajima, zajedno sa informacijama o ceni i prodajnim mestima možete pronaći u našem Vodiču. I ne zaboravite da potražite proizvode sa vaučerima za popust!

Facebook komentari:

Tagovi: , ,