BIZIT 23

Pokrenuta nova verzija sajta Fliiby

Sedmi rođendan projekta Fliiby bio je povod za lansiranje treće verzije sajta. Radi se o projektu koji koji ima za cilj da stvaraocima digitalnog sadržaja omogući mesto gde će svoje radove objavljivati i od toga zaraditi.

fliibyPre Fliibya morali smo da koristimo  različite sajtove za postavljanje različitih vrsta fajlova, pa tako za video koristimo YouTube, Vimeo i slično, za audio SoundCloud. Fliiby je sve to objedinio u jedan sajt, tako da nije bitno da li se postavlja audio, video, slika, tekst, flash igrica ili nešto drugo, sve je moguće postaviti i na jednom mestu. Takođe, sav sadržaj možete monetizovati.

Fliiby obećava visok CPM, čak jedan dolar više od proseka, a zarada funkcioniše tako što se reklame pojavljuju na vašem sadržaju, a određeni procenat od reklama ide vama.

U odnosu na prethodne verzije sajta, treća ima novi dizajn i vizuelni identitet pošto prethodnim nisu bili zadovoljni.

Fliiby je pokrenut 2007. godine, a pokrenuli su ga dvojica Zrenjaninaca, Vujadin i Nemanja Divjak. Danas Fliiby okuplja čitav tim ljudi. Njihov projekat je do sada skupio 300 hiljada korisnika iz celog sveta, a na prvom Startit Festu proglašen je najboljim u konkurenciji od preko 50 startapa.

Pročitajte i:  SatRAPID™ - softver za organizaciju servisnih radnji

Ukoliko želite da otvorite nalog i isprobate ovaj servis posetite www.flii.by.

Autor: Aleksandar Leštarić

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,