Popularni Readdle Calendar stiže za Mac

Readdle, najpoznatiji po svojim PDF aplikacijama i aplikacijama za produktivnost dokumenata za iOS, takođe pravi sveobuhvatnu aplikaciju Calendar koja kombinuje zadatke, obaveze i podsetnike.

Popularni Readdle Calendar stiže za Mac

Apple nudi Readdle Calendar besplatnu probnu Pro verziju

Ljubitelji aplikacije Readdle Calendar biće uzbuđeni kada saznaju da se aplikacija za Mac sinhronizuje sa verzijama za iPhone/iPad i da upotreba na različitim uređajima neće koštati više pored 19,99 USD godišnje za Pro pretplatu. Možete besplatno koristiti glavni kalendarski deo aplikacije, iako ćete propustiti funkcije integracije sa aplikacijama kao što su Google Tasks i Apple-ovi podsetnici, kao i funkciju nedeljnog planera, rezervacije soba za sastanke, vremensku prognozu i još mnogo toga.

Uporedive aplikacije uključuju Fantastical, koja takođe ima aplikacije za Mac, iPad i iPhone, ali košta dvostruko više od Readdle-a za oko 40 dolara godišnje. Međutim, Fantastical radi na starijim Mac računarima koji koriste macOS 10.13.2 High Sierra, dok Readdle Calendar zahteva macOS 11.0 Big Sur ili noviju verziju. Readdle Calendars možete isprobati besplatno u Mac App Store-u. Kompanija takođe nudi sedmodnevnu besplatnu probnu Pro verziju tako da možete da radite sve što aplikacija nudi, uključujući dodavanje više naloga kako biste mogli da imate svoje iCloud, Google i Exchange kalendare i zadatke na jednom mestu.

Pročitajte i:  Apple će izraditi namensku aplikaciju za lozinke

Izvor: The Verge

Facebook komentari: