BIZIT 2022

Porto Montenegro najbolja marina na svetu

Odlukom britanske Yacht Harbour asocijacije marina Porto Montengro je dobitnik nagrade „Pet platinum sidara“, piše Pobjeda.

PCPress.rs Image

Tivatska marina za super jahte, Porto Montenegro, je prva marina koju je britanska Yacht Harbour asocijacija  (TYHA) nagradila plaketom „Pet platinum sidara”, što je čini najboljom marinom na svetu.

Dodelom ove plakete britanska asocijacija je napravila presedan, jer su se od uvođenja nagrade 1988. godine marine za kvalitet usluga koje pružaju nagrađivane „Zlatnim sidrom”, kategorizovanim od jednog do pet zlatnih sidara.

“U 2015. godini smo bili najbolja marina za super jahte, 2017. marina koja se izdvaja po izuzetnosti, a u sezonu 2017/18 ulazimo kao počasni dobitnik platinum nagrade “Pet platinum sidara“, rekao je PR menadžer kompanije „Adriatic Marinas”, Danilo Kalezić, naglasivši da je Porto Montenegro nagradu zaslužio ispunjavanjem brojnih uslova, od kvaliteta usluga do zaštite životne sredine. “Ovom nagradom se”, dodaje Kalezić, “Porto Montenegro svrstava u red najboljih marina sveta.”

„Jedinstvenom marinom čini nas činjenica da imamo 450 vezova za jahte, te da možemo “ugostiti” i najdužu jahtu na svetu, koja meri 250 metara, kao i ova nagrada od internacionalne asocijacije koja broji više desetnina članova iz svih krajeva sveta. Nagrada nam je motivacija, budući da smo dobili potvrdu da, ne samo pratimo, nego i postavljamo svetske trendove kad je u pitanju kvalitet usluge, servis i estetika”, završio je Kalezić.

Izvor: seebiz.eu

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,