Posedujete li sistem za tačno i upotrebljivo izveštavanje i zašto ne?, Miloš Pucarević, GoPro | BIZIT2020

“Potreban vam je kvalitetan poslovni softver, kvalitetno implementiran, zaposleni koji će unositi podatke u softver, kvalitetno struktuiran sistem izveštavanja i donošenje pravih odluka u pravo vreme”, izjavio je Miloš Pucarević, Direktor razvoja kompanije GoProna nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Miloš se obratio putem video linka malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima i postavio je jednostavno pitanje – Posedujete li sistem za tačno i upotrebljivo izveštavanje i zašto ne? Odgovarajuće rešenje se bazira na BI tehnologiji, skupu alata koji prikupljaju i transformišu podatke u relevantne i pouzdane informacije, koje su superiorne u odnosu na tradicionalno izveštavanje. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: