N Central domination

Poslednji dan za ranu prijavu za BIZIT konferenciju!

Samo još danas (sreda 31. avgust) možete rezervisati mesto za učešće na konferenciji BIZIT 2022, koja se održava 9. i 10. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, po veoma povoljnim cenama.

BIZIT 2022

Prvog dana (9. novembar) devete po redu BIZIT konferencije predviđena je tema poslovni softver (ERP, CRM, BPM, WMS, DMS). Tražimo odgovore na pitanja da li vam je i zbog čega potreban sistem za upravljanje dokumentima, koji tip rešenja je odgovarajući za vaše poslovanje, kako uspešno implementirati CRM, zašto CRM implementacije ne uspevaju, koje su faze uvođenja ERP rešenja, u čemu se ERP sistemi razlikuju… Eminentni stručnjaci iz kompanija koje se dugi niz godina bave kreiranjem i implementacijom rešenja – Kameleon Solutions, Saleforce, AB Soft, GoPro, Datalab, Arigamix, Charge&Go, Enel 3S i mnogi drugi govoriće sa bine hotela Crowne Plaza i odgovarati na sva pitanja i nedoumice posetilaca.

U drugom delu prvog dana konferencije pažnju ćemo usmeriti na podjednako značajne teme kao što su Smart life (pametne kancelarije, kuće, gradovi, energetska efikasnost, solarna energija, javni servisi, eCommerce i fintech) i Digitalne komunikacije i marketing (TELCO izazovi; 5GOMNI CHANEL marketing, On-demand servisi).

Pročitajte i:  BIZIT 2022: Top 5 veština koje su vam potrebne da biste uspeli u digitalnoj transformaciji

Drugog dana (10. novembar) govorićemo o data centrima i IT infrastrukturi. O ključnim transformacionim procesima za rad savremenog data centra i njihovoj zaštiti govoriće eminentni stručnjaci iz kompanija Vesimpex, Schneider Electric, Enel PS, Vertiv, Kameleon, Devoteam i mnogi drugi.

U samoj završnici BIZIT-a fokus će biti na bezbednosti podataka i sistema (backup; disaster recovery, antivirusi; fizička bezbednost, GDPR) a tradiciponalno, poslednji blok ćemo posvetiti obrazovanju i zapošljavanju u ICT industriji.

Osim stručnih predavanja iz ICT oblasti, dragocene informacije o biznis dizajnu, medijima i komunikacijama sa učesnicima će podeliti gostujući predavači Ivan Kokeza, Lazar Džamić, Drago Inđić, Danko Jevtović, Boris Vukić, Branko Đaković i mnogi drugi. Posebno zabavno će biti druženje sa Urošem Petrovićem koji samo za učesnike BIZIT-a priprema „vežbe za mozak“ koje će nam probuditi sve vijuge i doneti vredne nagrade.

Obezbedite svoje mesto na BIZIT-u po najpovoljnijim uslovima još danas i prijavite se na ovom linku. Vidimo se!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published.