TrendMicro

Poslovni korisnici u Novom Sadu dobili mts Biznis centar

Nakon Beograda, danas je otvoren drugi po redu mts Biznis centar u Novom Sadu, a najavljeno je za naredni period otvaranje Biznis centara u Nišu i Kragujevcu. Ovaj poslovni „hub“ daje malim i srednjim preduzećima na raspolaganje pored telekomunikacionih i IKT usluga i niz dodatnih mogućnosti za unapređenje poslovanja.

PCPress.rs Image

Pored usluga posebno kreiranih po potrebama malih i srednjih preduzeća, korisnicima su na raspolaganju prostor za interakciju, razmenu ideja i širenje mreže poslovnih kontakata. U mts Biznis centru će se kontinuirano organizovati posebne radionice i prezentacije u vezi sa savremenim poslovanjem, na kojima će poslovni korisnici moći da dobiju koristan savet u cilju daljeg stručnog usavršavanja.

PCPress.rs Image

Ovom prilikom izvršni direktor za poslovne korisnike Telekoma Srbija, Petar Popović, rekao je da su u Telekomu prepoznali značaj malih i srednjih preduzeća i da su u prethodnom periodu svoj deo poslovanja prilagodili i usmerili ka poslovnim korisnicima. Popović je rekao i da su na osnovu prakse i istraživanja koje je kompanija uradila, formirali posebne prodajne kanale, servisnu podršku i razvili posebne servise i usluge za poslovne korisnike.

Pročitajte i:  Otvoren 12. ciklus mts app konkursa
PCPress.rs Image
Petar Popović, izvršni direktor za poslovne korisnike, Telekom Srbija

Takođe je naveo da će korisnici u Biznis centru moći pored kupovine svih usluga, i da se upoznaju sa svim novim savremenim tehnologijama i rešenjima i da zajedno sa savetnicima u Biznis centru odaberu najadekavtnije za njihove potrebe. U Biznis centru će, kako je najavio, od maja biti organizovane redovne prezentacije iz sfere modernog poslovanja, gde će oko 35.000 poslovnih korisnika iz Novog Sada i okoline moći da stiču nova iskustva i dobiju savete kako da što bolje vode svoj biznis.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,