BIZIT 2022

Postpaid plaćanje računa mobilnim telefonom u Raiffeisen banci

RaiffeisenBank-mobRaiffeisen banka a.d. Beograd, u saradnji sa Telekom-om Srbije i VIP-om, svojim korisnicima VISA i MasterCard platnih kartica omogućila je plaćanje postpaid računa putem SMS poruke.

Plaćanje postpaid računa za mobilne telefone putem SMS-a mogu da izvrše postpaid i prepaid korisnici, koji su korisnici VISA i MasterCard kartica Raiffeisen banke. Usluga plaćanja postpaid računa je dostupna i u romingu.

Da biste postali korisnik ove usluge, neophodno je da obavite registraciju u ekspoziturama Raiffeisen banke. Na prijavljeni broj mobilnog telefona, dobićete SMS poruku sa mPIN-om, odnosno šifrom kojom ćete ubuduće potvrđivati sve transakcije plaćanja postpaid računa. Važno je da mPIN čuvate u tajnosti i ne otkrivate ga trećem licu.

Ukoliko ste već registrovani za uslugu plaćanja dopune prepaid kredita i imate mPIN broj, nećete dobiti novi, već ćete transakcije potvrđivati svojim postojećim mPIN-om za dopunu prepaid kredita.

Više informacija o detaljima plaćanja postpaid računa, kao i o prepaid dopunama za sva tri operatora mobilne telefonije, pogledajte na sajtu Raiffeisen banke.

PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,