BIZIT Seminar

Potpuno personalizovani Samsung Bespoke frižideri

Samsung će uskoro ponuditi opciju prilagođavanja duplih vrata na svojim Bespoke frižiderima. Korisnici koji su spremni da plate dodatnih 500 dolara moći će da na vrata frižidera dobiju odštampane svoje fotografije ili umetnička dela koja žele da im ukrašavaju kuhinju.

bespoke

Ukras vašeg frižidera

Suštinski, na ovaj način korisnici će kupovati dodatna vrata frižidera, čija cena je 250 dolara po komadu, a koja mogu da zamene originalna. U roku od dva meseca od trenutka plaćanja, na kućnu adresu će im biti poslati dodatni paneli.

Bespoke linija frižidera je inače poznata po modularnosti. Doduše, do sada je bilo moguće da se izabere samo neka od predefinisanih opcija, ali sa ovakvom personalizovanom ponudom, možemo da kažemo da je Samsung napravio pun pogodak. Dati mogućnost korisnicima da sami osmisle izgled svog frižidera deluje veoma primamljivo i potencijalno predstavlja ogroman izvor dodatnog prihoda. Kompanija će pre štampanja obaviti kombinovanu filtraciju sadržaja (automatsku i ljudsku), pri čemu će se proveravati da li poslate fotografije krše kopirajt ili se radi o eksplicitnim scenama, što naravno neće biti dozvoljeno.

Pročitajte i:  Foto-tetering: Računar i kamera

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,