BIZIT 2022

“Potraga za blagom” stigla na Fortnite

Oni koji nisu zadovoljni avanturističkim sadržajima u okviru popularne igre Fortnite mogli bi da se obraduju novinama koje stižu sa sledećim ažuriranjem, a uključuju potrage za izgubljenim gusarskim blagom, te tajne mape.

PCPress.rs Image

Naime, mape bi igračima trebalo da omoguće da otkrivaju tajne delove terena na kojem se odvija igra, a ako isprate uputstva i počnu da kopaju na mestu koje je obeleženo tradicionalnim znakom X koji obično ukazuje da se ispod površine nalazi blago. U kovčegu koji se nakon toga iskopa igrači pronalaze različite legendarne predmete – od različitog oružja, municije, te drugih retkih dodataka koji mogu da se iskoriste u okviru igre.

Sa novom konkurencijom koja je stigla u obliku Apex Legends – igre koja već ima preko 50 miliona korisnika – Fortnite je prinuđen da smišlja nove strategije, te sadržaje koji će privući nove i zadržati stare igrače. Ako je verovati glasinama Fortnite planira da implementira i neke Apex elemente, te tako pokaže da se radi o fleksibilnoj platformi, a govori se i o opciji koja bi korisnicima omogućavala da se vrate u igru ako izgube život na samom početku partije.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,