Zebra

Povezani u pokretu – trendovi i izazovi digitalnih komunikacija

Četvrta Digital Day konferencija „Povezani u pokretu” (Connected in Motion), održaće se ove godine 7. maja u Domu omladine, a posetioci će imati priliku da se informišu o trendovima u digitalnim komunikacijama putem novih medija i izazovima sa kojima se marketinški stručnjaci susreću u ovom veoma dinamičnom segmentu.

Dom omladine Digital Day 2013Konferencija „Povezani u pokretu” ispratiće tranziciju koja je za kratko vreme pomerila komunikaciju sa  desktop i laptop računara, na mobilne smart telefone i tablet uređaje. U okviru konferencije predavači će predstaviti načine kako da se u moru informacija kojima su korisnici izloženi, pronađe pravi pristup i „uhvati” pažnja potrošača kako bi se poslala željena poruka. Komunikacija putem novih medija predstavlja veliki izazov za marketinške stručnjake i jedino konstantnim usavršavanjem i praćenjem trendova može se ostati u tržišnoj utakmici.

Na četvrtom po redu Digital Day-u, posetioci će imati priliku da čuju izlaganja preko 20 predavača i panelista iz oblasti digitalnog i interaktivnog marketinga, koji su svoje znanje i iskustvo sticali na naprednim tržištima.

Predavači koji su do sada potvrdili svoje prisustvo na stručnoj konferenciji su Ionel Naftanaila, menadžer projekata u IAB Europe, veteran digitalnog marketinga Rupert Slejd, jedan od lidera agencije PhD Worldwide za Centralno-Istočnu Evropu, Emil Pavlovski, direktor metodologije kompanije Gemius u Poljskoj, Calin Rotarus, jedan od najiskusnijih stručnjaka digitalnog oglašavanja u Rumuniji, dok će Akoš Sabo, šef Sektora poslovnog razvoja i prodaje digitalnih oglasa mađarske digitalne agencije Adaptive Media, govoriti o temama iz oblasti sve popularnijeg mobilnog marketinga.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem online prijave na sajtu IAB Serbia www.iab.rs, a blagovremenom prijavom ostvarujete pravo na povoljniju cenu kotizacije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,