Cove

Povezujemo današnji svet bez granica, Nikola Mehandžić, Payoneer | BIZIT2021

Nikola Mehandžić, direktor poslovnog razvoja za tržišta Jugoistočne Evrope u kompaniji Payoneer, je govorio o sadašnjosti i budućnosti online plaćanja i razvoja biznisa, sa naglaskom na mala i srednja preduzeća i prodaju roba i usluga po čitavom svetu, odnosno van granica naše zemlje.

PCPress.rs Image

Payoneer je platforma za prekogranična plaćanja i globalno poslovanje koja podržava rad i rast nekoliko miliona digitalnih biznisa. U 2020. godini je ostvaren promet od čak 44 milijarde dolara, što ilustruje globalni značaj koji ova kompanija ima.

“Poslovanja svih veličina su ušla uveliko u digitalni svet, a korak moraju da prate i platforme za digitalna plaćanja. Payoneer omogućava da veoma jednostavno platite i/ili naplatite, uz brojne dodatne usluge poput konverzije valuta, pružanja finansijskih usluga, integracije sa ERP sistemima itd. Ove godine je Payoneer nakon 16 godina postojanja izašla na američku berzu, što ilustruje stadijum do kog je došla ne samo kompanija Payoneer nego i Fintech industrija generalno. Dalji cilj je globalno širenje.”

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Preduzetnički kapital od starta do finiša, Drago Inđić, Oxquant, Oxford (UK) | BIZIT2021
Data centri 2022

Tagovi: ,