Praznično izdanje časopisa PC dostupno u digitalnoj čitaonici

U digitalnoj čitaonici dostupno je najnovije izdanje magazina PC, broj 261. U novogodišnjem broju možete čitati o mnogim zanimljivim temama iz IT&C sveta, uključujući naše retrospektive, intervjue sa vodećim ličnostima domaće scene, te analize trendova i dešavanja na u (IT) zemlji i (IT) svetu. U domenu poslovnih rešenja je obrađena tema DMS-a (Document Managing System), a tu su i brojni članci iz sfere zabave i raznih aktuelnosti.

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • Srećna Nova 2019: Proizvodi i trendovi godine
  • Konzole: Neka igre počnu
  • Pixel 3: Android pravo sa izvora
  • Surface GO: Savršen mali saputnik
  • Asus ZenBook Pro 15: Touchpad kao drugi ekran
  • LG monitori: Visoka klasa
  • DMS: I papir i informacioni system

PCPress.rs Image

Takođe, u novom broju vas čeka veliki broj interesantnih testova, među kojima se izdvajaju Google Pixel 3 i Microsoft Surface GO, zatim veliki članak o konzolama, prikaz HyperX miševa, priču o fenomenalnim LG monitorima nove generacije, kao i prikaze Huawei Watch GT pametnog sata, ASUS ZenBook Pro 15 laptopa, te dva Alcatel telefona, ali i malo iznenađenje za kraj godine – LG G7 Fit. Tu je i naš izbor raznolikih i interesantnih gadžeta za prazničnu kupovinu, o kojima možete čitati u okviru tradicionalne Gizmodrom rubrike.

Pročitajte i:  Novi 304. broj magazina PC Press na kioscima i u digitalnoj čitaonici!

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno, te stoga budite uz PC Press u narednim danima kada ćemo vas obavestiti o izlasku specijala!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,